Usluge

digitalne usluge

FLA-HO je poduzeće usko specijalizirano za online digitalna rješenja. Naše usluge usmjerili smo prema mikro, malim i srednjim poduzećima, obrtnicima te turističkim djelatnostima. U svojem poslovanju neprestano se prilagođavamo potražnji tržišta i nastojimo razumjeti potrebe koje se mijenjaju brže nego ikada prije.

Globalna pandemija koronavirusa diktira promjene sa kojima se suočava čitavo društvo. Od nas kao pojedinaca očekuju se velike promjene u načinu i stilu života. Ovakve promjene ostavljaju velike posljedice na poduzeća i gospodarstvo u cjelini. Stvari koje su još početkom godine bile nezamislive postale su surova realnost. Milijuni radnika širom svijeta rade od kuće, učenici i studenti stječu nova znanja u virtualnim učionicama, a mnoge su djelatnosti u svrhu sprečavanja širenja zaraze bile zatvorene. Svakome je jasno da svaki dan smanjene gospodarske aktivnosti donosi velike štete i vodi nas u gospodarsku krizu.

Poduzeća koja su pravovremeno prepoznala važnost ulaganja u digitalne tehnologije otpornije su na ovakav oblik krize. Potrošačke navike se drastično mijenjaju. U travnju ove godine zabilježen je 30-postotni porast online kupovine kod potrošača starijih od 50 godina za koje se smatra da najteže prihvaćaju nove tehnologije.

Svoje usluge online digitalnih rješenja podijelili smo na 3 važna segmenta:

  • Izradu web stranica
  • Izradu web shopova
  • Digitalni marketing
Izrada web stranica

U digitalno doba svako, pa čak i najmanje poduzeće, treba biti vidljivo na internetu. Izradom web stranice svojim potrošačima pokazujete ozbiljnost i što od vas mogu očekivati. Stojimo vam na raspolaganju kako bismo zajednički pronašli rješenje koje će vas predstaviti potrošačima u najboljem svijetlu. Izrađujemo sve vrste web stranica po izuzetno pristupačnim cijenama. Kod nas nema skrivenih troškova i dobivate upravo ono što smo dogovorili jer vaše zadovoljstvo od izuzetne nam je važnosti.

Više informacija o usluzi izrade web stranice potražite ovdje.

Izrada web shopa

Broj potrošača koji kupuju online je u stalnom porastu. Pandemija koronavirusa i u ovom području mijenja navike potrošača. Procjenjuje se kako u ovom trenutku aktivno kupuje putem interneta više od 2 milijuna Hrvata.  Primjetno je povećanje online kupovine hrane i kućnih potrepština. Ovakav oblik poslovanja nudi mnogo više od obične trgovine. Više ne morate biti orijentirani samo na svoje susjedstvo ili grad, već možete fizički imati proizvode u Osijeku, a prodavati u Dubrovniku, ili čak izvoziti svoje proizvode u inozemstvo.

Više informacija o usluzi izrade web shopa potražite ovdje.

Digitalni marketing

Izrada web stranice ili web shopa nije dovoljna kako biste mogli reći da ste prisutni na internetu. Potrošači moraju znati koje usluge nudite i gdje vas mogu pronaći na internetu. Postoje razni načini kako to možete postići, poput izrade strategije prisutnosti na društvenim mrežama, email oglašavanju, oglašavanju na Google-u i drugp. Za razliku od klasičnog marketinga, digitalni marketing vam omogućuje preciznu segmentaciju što znači kako će vaše oglase vidjeti upravo oni koje vaši proizvodi zanimaju.

Više o usluzi digitalnoj marketinga možete pronaći ovdje.