Izrada web stranice

Izrada web stranice

Izrada web stranice važan je korak u poslovanju svakog poduzeća. Mi smo tim specijaliziran za izradu funkcionalnih i atraktivnih web stranica koje će omogućiti našim partnerima vrhunsku prezentaciju na internetu.

Smatramo kako se prvi dojam stiče u prvih 6-7 sekundi, od kojih je vizualna komponenta dominantna. Internet je poznat kao vodeći i najjeftiniji način promocije, sa stalnim trendom daljnjeg povećanja korisnika. Kvalitetno i dobro optimizirano web rješenje prvi je korak u razvoju poslovanja!

Kod nas možete očekivati kako će izrada web stranice biti po sistemu ključ u ruke, od najjednostavnijih kompletnih rješenja do najsloženijih CMS i web shop rješenja po izuzetno povoljnim cijenama.

U današnje vrijeme, nažalost, IT tržište je preplavljeno raznim uslugama koje svoju kreativnost i inovaciju pronalaze u tzv. „sivoj zoni“.
Važno je upozoriti kako svako povoljno rješenje, ne mora biti kvalitetno ili autentično. Za svoje kupce pripremili smo najpovoljniju ponudu na tržištu gdje ih jasno obavještavamo o kakvim se proizvodima radi.

Željeli bismo istaknuti politiku našeg poslovanja koju možemo svesti na nekoliko ključnih stavki, a koje su zakon unutar našeg poslovanja:  

 • Iskrenost
 • Transparentnost
 • Profesionalizam
 • Odgovornosti
 • Znanje
 • Pouzdanost
 Što nudimo?

U ovom trenutku možemo ponuditi dvije varijante izrade web stranica:

 • kvalitetne web stranice dizajnirane isključivo za Vaše potrebe
 • „generičke web stranice“.
Izrada web stranice dizajniranih za vas

STUDIO FLA-HO pristupa svakom projektu od samog početka individualno, izradom jedinstvenog idejnog rješenja izgleda same web stranice prilagođene isključivo Vašim potrebama.

Garantiramo kvalitetu i poštovanje najviših standarda grafičke i informatičke struke. Vodimo računa o tome da stranice budu „SEO frendly“ kako bi bile bolje rangirane na internetskim pretraživačima.

Po završetku izrade web stranice naručitelju prepuštamo autorska prava.

„Generičke” web stranice

Generičke web stranice već su napravljene i spremne za punjenje sadržajem.

U dogovoru sa kupcem moguće je prilagoditi boje vizualnom identitetu, ubaciti logotip, pozadinsku fotografiju, fotogalerije, izbornike i tekst.
Ovakve stranice moguće je kupiti ili unajmiti. Kupljene stranice nakon našeg inicijalnog prilagođavanja i punjenja sadržajem održavate sami.

Ukoliko unajmljujete stranicu tada odabirete jedan od naših paketa u koji su uključene i usluge digitalnog marketinga. Ovakve stranice mogu biti spremne najčešće unutar jednog tjedna od narudžbe.

Što nas čini drugačijima od ostalih?

U današnje su vrijeme mnoge tvrtke kao svoju misiju i viziju postavile vlastiti profit. Kupac će često naići na razne ponude za izradu web stranice za samo tjedan dana.

Naravno kako to nije moguće i onaj tko ponudi kupcu tako nešto nastoji ga prevariti.
U nastavku teksta možete pročitati kako izgleda proces izrade web stranice koja je napravljena samo za pojedinog kupca.

Vidjeti ćete zašto je potrebno mnogo više od nekoliko dana kako bi se osmislilo kvalitetno vizualno rješenje sa svim elementima.
Ukoliko zatražite više vizualnih rješenja, sam proces može trajati i nešto dulje.

Očekivana izrada web stranice sa svim elementima i SEO optimizacijom traje dvadesetak radnih dana.

Svjesni smo kako gospodarska situacija ne dozvoljava velike budžete za izradu web stranice i digitalni marketing mnogim mikro i malim poduzećima.

Stoga smo osmislili ponudu generičkih web stranica uz SEO optimizaciju. Ponuda uključuje i istraživanje ključnih riječi te detaljnu analitiku posjećenosti stranica.

Od našeg poduzeća kupci mogu očekivati iskrenost i transparentnost u poslovanju. Svaku informaciju prikazati ćemo onakvom kakva ona i jest u stvarnosti. Da, i mi ćemo svojim kupcima reći kako im možemo pripremiti stranicu za samo nekoliko dana, alićemo ih upoznati sa svim zamkama koje takve stranice donose. Uz nas uvijek znate što kupujete i po kojoj cijeni.

 

Proces izrade web stranice

Kako bismo ubrzali tijek izrade web stranice, potencijalnim kupcima želimo prezentirati kako izgleda izrada web stranice, koja se sastoji od više etapa.

 1. U prvoj, početnoj etapi dogovara se izgled i funkcionalnost stranice. Potrebno je dostaviti se materijale potrebne za izradu, te skice grafičkom dizajneru na temelju kojih se izrađuje dizajn.
 1. U drugoj etapi grafički dizajneri izrađuju vizualni izgled web stranice. Ne smije se pritom smetnuti sa uma da je upravo taj dio budućeg weba, jedan od najvažnijih kod posjetitelja. Vizualni izgled bitan je koliko i kvalitetan sadržaj. Grafički izgled stranice je onaj element sa kojim posjetitelj najprije dođe u kontakt, te stječe prvi dojam o Vama. Upravo zato je važno dati dizajnerima mogućnost da iznađu najbolje rješenje, koje uključuje razne tehničke elemente, kao i njihovu implementaciju. Suština dizajna je da bude estetski dojmljiv, ali da ujedno ne odvlači pažnju posjetitelja od sadržaja.
 1. Nakon što ste odobrili vizualni izgled, kreće se na treću etapu – programiranje stranice.
 1. Četvrta etapa je izrada kvalitetna on page SEO optimizacije. SEO optimizacija je pomoć pretraživačima da kažemo gdje se nalazi stranica.
 1. Peta i završna faza izrade je testiranje i postavljanje stranice na server.

Realno vrijeme za izradu manje web stranice je dvadesetak radnih dana.

Vaša web stranica je odraz Vašeg poslovanja u očima kupaca i zato je vrlo bitno da bude drugačija od ostalih.