Izrada web shopa

Izrada web shopa

U današnje doba, s rastućom popularnošću Interneta i tehnološkim napretkom, brže je i jednostavnije kupiti i prodati nego ikada prije. Prije dvadesetak godina bilo je nezamislivo da ćemo moći kupovati iz udobnosti svoga doma. Ubrzani razvoj tehnologije otišao je i korak dalje. Ne samo da kupci više ne moraju fizički obilaziti trgovine, moderni web shop omogućuje kupovinu putem mobilnih telefona i tableta. S obzirom na novonastale okolnosti izrada web shopa trebala bi biti prioritet svih poduzeća koja se bave prodajom.

Prednosti web shopa

Web shop može klijentima predstaviti vašu tvrtku, proizvode te izvršiti plaćanja putem interneta.

Otvaranje web shopa pruža vam slijedeće prednosti:

1. Globalno tržište
Ovisno o vašim potrebama, internetska trgovina nije vezana za jedno uže geografsko područje. Imate li trgovinu u Zagrebu, putem interneta možete imati kupce iz drugih dijelova Hrvatske, pa čak i svijeta bez obzira na udaljenost i vremensku zonu.

2. Radno vrijeme 0-24
Kupcima omogućujete kupovinu bilo kada, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Ovdje ne ovisite o mnogim vanjskim utjecajima o kojima ovisite u klasičnoj trgovini. Kupcima omogućavate da kupe ono što žele i kada to žele.

3. Online marketing
S dobrom optimizacijom tražilice, vaša će se web stranica pojaviti u vrhunskim rezultatima tražilice poput Googlea. Također web stranice društvenih medija poput Facebooka i Instagrama pružit će vam platformu za izgradnju povjerenja kod kupaca putem recenzija i ocjena, kao i informiranje o njima s redovitim postovima o vašim proizvodima i ponudama.

4. Praktičnost
U istraživanja korisnici internetskih trgovina navodi kako im je najprivlačnija praktičnost internetske kupovine. Više ne moraju trošiti slobodno vrijeme na obilaske trgovina i usporedbu cijena kada to mogu učiniti mnogo jednostavnije i lakše.

5. Niži troškovi
Bez sumnje, troškovi kod ovakvog načina prodaje  osjetno su niži nego kod klasične trgovine. Vjerojatno najveću uštedu biti će na plaćama i režijama. Više neće biti potrebno plaćati skupi mjesečni najam prostora na frekventnim lokacijama, već je taj novac moguće uložiti u digitalni marketing kako bi se pridobili novi kupci.

6. Personalizacija
Svoju web stranicu možete koristiti za povezivanje s kupcima pružanjem personalizirane usluge, kao što su praćenje narudžbi, potvrde isporuke i preporuke proizvoda na temelju njihove povijesti narudžbi.

7. Manji rizik
Internetska trgovina omogućuje  uživanje u povećanoj profitabilnosti uz manji rizik.Smanjuje se rizik od krađe i druge štete koje se mogu dogoditi u fizičkoj trgovini. Ipak, valja voditi računa o sigurnosti i pouzdanosti internetske trgovine.

Naša ponuda

Potencijalni kupci odlaze na Internet kako bi kupili i donijeli odluke o tome što žele i gdje će kupiti. Ako se vaši proizvodi prikazuju na web mjestu, povećava vam se vjerojatnost prodaje, kao što ćete i vi pokazati kupcima zašto je vaš proizvod baš za njih.

Irada web shopa pružit će vam konkurentnu prednost nad onima koji još nisu prihvatili svijet e-trgovine, u doba u kojem kupci neprestano traže najbrži i najjednostavniji način kupnje onog što im je potrebno, a istovremeno održavaju užurban način života. U vremenima kada je globalna kriza uzrokovana koronavirusom zahvatila svijet vidimo koliku su prednost ostvarili oni koji su svoje poslovanje već prije prebacili na Internet.

Nudimo moderna web shop rješenja prilagođena korisnicima zasnovana na WordPress tehnologiji. Odlika naših web shopova je u velikoj pouzdanosti i jednostavnom načinu korištenja kako za kupce, tako i za trgovce.

U web shopove prema dogovoru integriramo i kartično plaćanje koje vi odabirete s jednom od kartičnih kuća koje nude tu uslugu na Hrvatskom tržištu:

  • RBA E-To mi treba!!
  • T-com PayWay (preporuka)
  • WSpay
  • PancePay ranije bio (Ouroboros)
  • PBZ MyCheckOut… i najvažnijim stranim payment gatewayima:
  • PayPal
  • Paypal Express (novo, plaćanje bez unošenja podataka na shopu)
  • 2CO (2Checkout)
  • Moneybookers

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.